De lekkerste topwijnen uit de hak van de Italiaanse laars: Puglia (Apulië)      +32 (0) 485 71 72 00

Degustaties, tastings en evenementen

Festa dei Vini Pugliesi 2014

Meer inschrijvingen in combintie met een interesse voor Puglia als nooit tevoren. Het ideale moment om de vleugels uit te slaan binnen de regio. Dit jaar gingen we de samenwerking aan met Trattoria il Gusto, in hartje Maasmechelen, waar we voor bijna 70 wijnliefhebbers uitpakte met een avond degusteren, culinair genieten, netwerken maar vooral: gezellig samenzijn.

Festa dei Vini Pugliesi 2013

16 november vond de 3e Festa dei Vini Pugliese plaats. Netwerken én jouïsseren onder het genot van een goed glas Italiaanse wijn.

Festa dei Vini Pugliesi 2012

Op 10 november organiseerde Conper voor de 2e keer dit gezellige, tevens educatieve proeffestijn. 25 Pugliese wijnen uit de verschillende provincies gecombineerd met een heerlijke BBQ. Resultaat was een evenement van formaat met meer dan 100 deelnemers.

Bezoek Cantine Due Palme - Puglia, Italië

Op 24 juli 2014 brachten we een uitgebreid bezoek aan Cantine Due Palme, waar we met open armen ontvangen werden door niemand minder dan Angelo Maci, President van CDP. Bekijk de foto's met commentaar via onze Facebook pagina.

Folie Culinaire 2013 & 2014

Folie Culinaire, vakbeurs voor de top van de gastronomie (7-9 oktober 2013 MECC Maastricht) stond bol van internationale sterrenchefs uit Nederland, Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk en Duitsland. Sterrenkoks waaronder Thomas Bühner***, Emmanuel Renaut***, Jean-François Piège**, Sang-Hoon Degeimbre** en Vincent Arnould* demonstreerden in de demokeuken van Saisonnier Culinair hun exclusieve kooktechnieken. Nooit eerder kwamen er in het MECC zoveel internationale sterrenchefs samen. Wijnwarenhuis was trotse deelnemer van de allereerste editie van dit culinair festijn.

Wijndegustatie: Wijnen uit de hak van de laars: Puglia - Italië

Wijnproeverijen op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze partners: Italiaanse streekproducten en wijnen